Om foreningen

Frivillighuset er en forening, hvis formål er at fremme, styrke og støtte en frivillig social og sundhedsmæssig indsats i Varde Kommune. Frivillighuset er paraplyorganisation for 115 foreninger, der er tilknyttet huset. Herudover har huset en række projekter og netværksgrupper med omkring 150 frivillige.

Frivillighuset Varde er medlem af den landsdækkende organisation for Frivilligcentre og Selvhjælp i Danmark, FriSe

Vores mål er at udvikle, inspirere og synliggøre den frivillige sociale indsats i Varde Kommune. Vi hjælper med foreningsservice, synliggørelse, frivilligformidling, konsulentbistand til foreninger og nye sociale initiativer, samarbejde og netværksdannelse og vi fungerer som videnscenter for den frivillige sociale indsats i Varde Kommune.

Frivillighuset modtager en grundfinansiering fra Socialministeriet, som skal suppleres med min. samme beløb fra Varde Kommune. Økonomien skal sikre driften af huset.

Udover grundfinansiering søges der løbende fonde og puljer til de mange forskellige projekter i huset.

Frivillighuset Varde er en non-profit organisation, der er partipolitisk neutral og fri af religiøse interesser.

• Formand: Poul Jacobsen

• Næstformand: Poul Erik Ravn

• Medlem: Anne Huus Gaardsvig

• Medlem: Goranka Sohnemann