Følg os på Facebook

Følg os på Facebook

Frivillighusets åbningstider :

Mandag 12-17, tirsdag 9-14 og torsdag 9-14
Derudover telefontid mandag 9-12

foreningen frivillighuset varde - afholder generalforsamling tirsdag den 9. april 2019 kl. 1900 i Husets lokaler. Yderligere detaljer tilgår jf. vedtægterne.

Se invitation under fanen foreningsservice

Skærmbillede (89).png
Skærmbillede (53).png
Skærmbillede (69).png
 
https://www.frivillighuset-varde.dk/bisidderne

https://www.frivillighuset-varde.dk/bisidderne

Skærmbillede (44).png
 
Ny frivillig er klar til at hjælpe.................  Ahmad Aldebs kommer fra Damaskus i Syrien og bor nu i Janderup sammen med sin familie. Ahmad har en bachelor i agronomi, hans modersmål er arabisk, men han taler dansk og i nogen grad engelsk.  Ahmad vil gerne gøre en frivillig indsats i Varde kommune og kan derfor være behjælpelig med tolkning, men også med andre af hverdagens udfordringer.  Ahmad er i forvejen integreret i lokalområdet, men vil gerne kunne gøre noget mere. Derfor går han aktivt ind i det frivillige arbejde både i Frivillighuset Varde og i regi af Mentornetværk Esbjerg-Varde. Fra den 19. februar 2019 er han tilknyttet Frivillighuset og kan træffes hver tirsdag mellem kl. 10.00 og 12.00.  Uden for træffetiden kan han ofte være til rådighed inden for kort tid. Henvendelse skal ske gennem Frivillighuset. Så har du behov for Ahmads kompetencer og hjælp, så kik ind i Frivillighuset tirsdag mellem kl. 10 - 12.

Ny frivillig er klar til at hjælpe.................

Ahmad Aldebs kommer fra Damaskus i Syrien og bor nu i Janderup sammen med sin familie. Ahmad har en bachelor i agronomi, hans modersmål er arabisk, men han taler dansk og i nogen grad engelsk.
Ahmad vil gerne gøre en frivillig indsats i Varde kommune og kan derfor være behjælpelig med tolkning, men også med andre af hverdagens udfordringer.
Ahmad er i forvejen integreret i lokalområdet, men vil gerne kunne gøre noget mere. Derfor går han aktivt ind i det frivillige arbejde både i Frivillighuset Varde og i regi af Mentornetværk Esbjerg-Varde.
Fra den 19. februar 2019 er han tilknyttet Frivillighuset og kan træffes hver tirsdag mellem kl. 10.00 og 12.00.
Uden for træffetiden kan han ofte være til rådighed inden for kort tid. Henvendelse skal ske gennem Frivillighuset.
Så har du behov for Ahmads kompetencer og hjælp, så kik ind i Frivillighuset tirsdag mellem kl. 10 - 12.

Skærmbillede (181).png