Café Paraplyen

Cafe "Paraplyen" - Nørregade 5, 6800 Varde

Kontaktinfo:
Rita Christensen - tlf. 75 22 57 45 - mail: paraplyen.varde@kfumsoc.dk
Kontortid: mandag til fredag 8.30-9.30

Formål

Paraplyen i Nørregade 5 har nu i over 10 år fungeret som social værested. Paraplyen drives af KFUM’s Sociale arbejde som har driftsoverenskomst med Varde kommune.

”KFUM’s Sociale Arbejdes formål er, på Den Danske Folkekirkes grund, at yde en social og diakonal indsats og bidrage til at skabe værdige kår for mennesker.”

Paraplyen er en alkoholfri Cafe', hvor alle, store som små, er velkommen. Der kan købes "dagens ret", kaffe, te, hjemmebagt kage, smørrebrød m.m. Cafe Paraplyen er et samarbejde mellem KFUMs Sociale Arbejde i Danmark og Varde Kommune. Paraplyen er op startet i 1995, i sin nuværende form. Formålet er at skabe et alkoholfrit miljø, der er åbent for alle. Caféen er primært et tilbud til personer, der har trivselsproblemer, ensomhed - og/eller misbrugsproblemer. Cafeens medarbejder er hovedsagelig mennesker, der arbejder ulønnet. Paraplyen er ramme for en social Cafe

Paraplyen driver endvidere 

Koppen, Vestergade 16 i Varde er en ”coffee to go” butik med kvalitetskaffe og andre varme drikke til at tage med eller nyde på stedet.

Åbningstider: Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag kl. 10-17

Igenbrug, Vestergade 16 i Varde er en genbrugsbutik med salg af brugt tøj, møbler, bøger, pynteting m.m..

Igenbrug drives hovedsaglig af frivillig arbejdskraft, og overskuddet går til socialt arbejde i Varde


Comments